Custers Rullställningar

Custers rullställningar och aluställningar är ett Holländskt kvalitetsställningssystem gjort i lätt Aluminium.

Systemet innehåller 3 olika produkter: Rullställningarhantverkarställningar och fasadställningar. Det unika med Custers systemet är, att alla 3 typer passar tillsammans.

Kombinera ihop din rullställning från Custers

Alla lösdelar kan byggas ut på höjden och tvären, vilket ger en mycket större flexibilitet och mycket färre delar som skall köpas in. Det stora tillbehörsprogrammet och de många kombinationsmöjligheterna gör det lätt att få det hela till att gå upp i högre höjd.

Custers rullställningar är naturligvis godkänt efter gällande svenska regler. Utöver det har Custers systemet även en mängd internationella godkännelser. Så som att ställningen lever upp till de gällande krav i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland och många andra europeiska länder.

Hantverkarställning 130x178x380 cm med räcken - Custers
12 794,20 kr
15 052,00 kr−15%
I lager
Hantverkarställning med räckespaket och tillbehör till toppen av hantverkarställningen. 130 x 178 cm komplett paket. Ståhöjd 1,8 meter och Arbetshöjd 3,8 meter. Ihopvikbar grundsektion. Du fäller snabbt upp den vid start. 7 olika plattformsnivåer och supersnabb och enkel installation. Proffsställning för uthyrningsföretag och hantverksbranschen med 10 års garanti.