Rullställningar 130 cm bred

Rullställningar i 130 cm bredd som en mycket stabil aluminiumställning. 10 års garanti på Custers aluminiumställningar och här är det rullställningar i vår breda modell för bättre stabilitet på högre höjder. 

Du kan jobba i upp till 3,5 meters ståhöjd utan extra stödben, vilken annars är krav efter och högre än 3,5 meters ståhöjd. Då krävs det att du antingen har stödben eller köper till det hos oss under ställningsdelar. 

En bred plattform på toppen ökar din säkerhet och du står helt enkelt bättre om det är plats till det i lokalen eller utomhus när du genemför ditt jobb.

Breda rullställningar med 3 olika längder

Du skall både välja den bredd på rullställningar - utifrån det jobb och den plats du har att utföra jobbet på. Plus att du alltid skall välja längden på din plattform. Den avgörs endast av dig, vad du väljer! De breda modeller av rullställningar är våra popläraste rullställningar till sveriges bästa pris.

Du kan välja mellan 178 cm, 250 cm och 305 cm - som du ser är det samma längder inom hantverkarställningar och andra rullställningar, som betyder att man alltid kan bygga vidare på sina ställningar från oss på Ställningonline.se. Det tycker vi är både smidigt, bra och enkelt för att du skall slippa byta leverantör och märke.