Rullställningar 74 cm bred

En rullställning i 74 cm bred är en smal och lätt hanterbar modell om du skall in och arbeta inomhus eller på riktigt smala områden. Skall du in där det är snävert och svårt att komma till annars är denna rullställning både lätt, enkel att flytta på, då den också står på hjul. 

Du får modellerna i många olika höjder och skall du arbeta över 2,5 meter i ståhöjd eller 4,5 meters arbetshöjd krävs det att du köper till stödben för säkerhet och det är ett krav. De lägsta modeller av rullställningar kan du arbeta utan stödben - då är det max stöhöjd på 2,5 meter. 

Rullställningar i 3 olika längder

De här rullställningar i aluminium från oss på Ställningonline.se finns först och främst i riktiga många olika höjder. Men du kan också få dem i 3 olika längder, man kan säga desto längre destor stabilare också. 

Du väljer mellan 178 cm, 250 cm eller helt upp till längd på 305 cm. Du kan också bygga vidare på dem i längden och samtidigt om du behöver en meter eller 2 på höjden - så finns det också tillbehör inom rullställningar till det. Du är säkrad i framtiden och med 10 års garanti på fasta deler, och svetsade delar är den extra lång garantiperiod.