Ställningstrall - Unihak

Nordiskt producerade Ställningstrall på egen fabrik. Vi gör trall till byggställningar som väger mindre än konkurrenter för att lätta arbetet varje dag - Se våra PVC modeller av ställningstrall för lägsta vikt. 

Vi använder naturligtvis bara ugnstorkad gran av nordiskt ursprung och högsta kvalitet. Vi arbetar med FSC certificerat trä från svenska skogar.
Allt trä torkas ned till 14-18%

Alla Trall godkänts enligt gällande villkor.

Produkten är en ergonomisk ställningstrall i trä för byggnadsställningar.
Hög kvalité och låg vikt är företagets målsättning.

Ställningstrall i 140 cm eller 195 cm till Haki ställningar

Våra ställningstrall fungerar utmärkt till orginala Haki ställningar som ställningsdelar eller till våra helt egna Unihak byggställningar och deras paket. 

Vi har vår egen produktion, så tveka inte att kontakta oss på e-post eller på telefon. Vi tillverkar tusentals ställninstrall varje månad och har snabba leveranser direkt till dig.

Ställningstrall 195cm x 48,5cm | PVC Plast lättvikt - Unihak
441,98 kr
539,00 kr−18%
Produkten är en ergonomisk ställningstrall i trä för byggnadsställningar. Hög kvalité och låg vikt är företagets målsättning. Där jobbar vi med att ha lägre vikt än alla våra konkurrenter, så att ditt jobb blir lättare. Trallens mått 195 cm x 48,5 cm  x 5,7 cm och vikten endast 15 kilo. Trallen är klass 6 godkänd och SP Typkontrollerad. Vi använder naturligtvis bara torkad gran av Svenskt ursprung.